Zon op Bedrijfsdaken

Zon op Bedrijfsdaken


Tiel, 05 september 2019
Project Zon op Bedrijfsdaken op initiatief Ondernemersvereniging Tiel (OCT) en de gemeente Tiel. Wethouder Brink ging de zonne-installatie op het dak van een van de Tielse ondernemers bij Van Herwijnen Kreston openen. Dit project ligt in het grasveld naast het kantoor.
vlnr: Marcel van den Berg (Parkmanagement Tiel), Peter Dikker (Dikker Beheer), Maurik Jehee (Econnetic), Kenny van Oort (Van Herwijnen Kreston) en Ben Brink (wethouder)
Copyrightvrij: Foto Jan Bouwhuis.

Tiel wordt steeds duurzamer! Dat is goed nieuws. Het lokale project ‘Zon op Bedrijfsdaken’ heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels al 10.000 zonnepanelen op diverse bedrijfsdaken zijn geplaatst. Begin 2020 zijn dat er zeker 25.000. En dat is op donderdag 5 september gevierd!

We zijn enorm trots op een unieke samenwerking tussen de verschillende marktpartijen, gemeente Tiel en de Tielse ondernemers in het project “Zon op Bedrijfsdaken”. Dit project is een initiatief van Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT) met ondersteuning in de uitvoering door onafhankelijk adviesbureau ECONNETIC.

Wethouder Ben Brink, portefeuillehouder milieu en duurzaamheid binnen gemeente Tiel opende de zonne-installatie Van Herwijnen Kreston vanaf het dak van deze deelnemer aan project Tiel1. Hij gaf vervolgens het woord aan ECONNETIC. Zij vertelden meer over de ontwikkeling van het project. Onder het genot van een hapje en drankje werd deelname aan project ‘Tiel3’ besproken. Deelnemers aan het 1e en 2e project waren deze middag ook aanwezig en deelden hun ervaring met het project “Zon op Bedrijfsdaken”.

Meer weten?
Kon je niet aanwezig zijn en wil je wel meer weten over project ‘Tiel3’, waardoor je kunt profiteren van een goed financieel voordeel én kunt bijdragen aan een energieneutraal Tiel, laat het ons dan via deze link weten.

Voor meer informatie stuur een mail of bel met Elly Schipper 06 22248231

 

 

 

 

X
X