SBBT

SBBT


Om het groeiend aantal bedrijfsinbraken op bedrijventerrein Kellen te verminderen, is in 1995 de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel (SBBT) opgericht. SBBT is heden ten dage uitgegroeid tot een breed samenwerkingsverband: politie, brandweer, gemeente, bedrijfsleven en een beveiligingsorganisatie hebben zitting in de stichting.

Protocol inbraken & veiligheid bedrijventerreinen SBBT Tiel.

lees_verder

OCT werkt inmiddels alweer jaren samen met SBBT aan de beveiliging van de Tielse bedrijventerreinen. Kellen, Latenstein, Westroijen en de laatste jaren ook Medel worden goed beveiligd. Daarnaast heeft de samenwerking al een aantal concrete verbeteringen opgeleverd: alle terreinen worden in de gaten gehouden door camera’s, die zijn voorzien van intelligente software. De aanleg van glasvezel zorgt ervoor dat de communicatieverbindingen met de beveiliging betrouwbaar en ongevoelig voor storingen zijn. Alles voor de optimale beveiliging van de bedrijventerreinen.

Namens SBBT zorgt Lijo Collectieve Beveiliging B.V. sinds 1 januari jl. voor de veiligheid van de Tielse bedrijventerreinen. Deze beveiliging richt zich in eerste instantie op de schillen 1 en 2, dus de bedrijventerreinen en wegen. Je leest daar alles over in de brief die hier te downloaden is. In deze brief staat ook wat deze keuze betekent voor de beveiliging van het buitenterrein van een pand (schil 3) of het pand zelf (schil 4).

Meer informatie? Parkmanager Marcel van den Berg is telefonisch bereikbaar via 06 1256 1290 of info@parkmanagementtiel.nl.

lees_minder

 

X