SBBT

Bestuur SBBT


Het bestuur van de SBBT  bestaat uit doortastende ondernemers. Een hechte club mensen, die zo’n viermaal per jaar vergadert. Naast voorzitter, penningmeester en secretaris bestaat ons bestuur uit een aantal bestuursleden algemene zaken, elk met een eigen aandachtsgebied. Neem contact op met Jan Pieter van Woerekom, voorzitter van SBBT, voor meer informatie

 

 

Voorzitter
Jan Pieter van Woerekom
Bestuurslid  OCT en Glasnet Tiel
Rozenhage Makelaardij
Directeur/eigenaar

Secretaris
Marieke Coumans
~
Fifth Advocatuur
Directeur/eigenaar

Penningmeester
Wilco Harteman
~
Harteman Holding B.V.
Directeur/eigenaar

 Guido de Wildt
Bestuurder Coöperatie Medel
~
AVRI
Manager afvalstromen

 Marcel van den Berg
Parkmanager
Bedrijventerreien Kellen, Latenstein, Westroijen
&
Bedrijvenpark Medel

SBBT


Om het groeiend aantal bedrijfsinbraken op bedrijventerrein Kellen te verminderen, is in 1995 de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel (SBBT) opgericht. SBBT is heden ten dage uitgegroeid tot een breed samenwerkingsverband: politie, brandweer, gemeente, bedrijfsleven en een beveiligingsorganisatie hebben zitting in de stichting.

Protocol inbraken & veiligheid bedrijventerreinen SBBT Tiel.

lees_verder

OCT werkt inmiddels alweer jaren samen met SBBT aan de beveiliging van de Tielse bedrijventerreinen. Kellen, Latenstein, Westroijen en de laatste jaren ook Medel worden goed beveiligd. Daarnaast heeft de samenwerking al een aantal concrete verbeteringen opgeleverd: alle terreinen worden in de gaten gehouden door camera’s, die zijn voorzien van intelligente software. De aanleg van glasvezel zorgt ervoor dat de communicatieverbindingen met de beveiliging betrouwbaar en ongevoelig voor storingen zijn. Alles voor de optimale beveiliging van de bedrijventerreinen.

Namens SBBT zorgt Lijo Collectieve Beveiliging B.V. sinds 1 januari 2019 voor de veiligheid van de Tielse bedrijventerreinen. Deze beveiliging richt zich in eerste instantie op de schillen 1 en 2, dus de bedrijventerreinen en wegen. Je leest daar alles over in de brief die hier te downloaden is. In deze brief staat ook wat deze keuze betekent voor de beveiliging van het buitenterrein van een pand (schil 3) of het pand zelf (schil 4).

Meer informatie? Parkmanager Marcel van den Berg is telefonisch bereikbaar via 06 1256 1290 of info@parkmanagementtiel.nl.

lees_minder

 

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)


Wist je dat…..

  • elke ondernemer verplicht is tot het hebben van een plan voor  Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en Bedrijfshulpverlening (BHV).
  • er in de nabije omgeving altijd  wel een AED is te vinden. Klik op deze link en zie waar deze bij jou in de buurt aanwezig is.
  • er de komende tijd nog meer aandacht  nodig is voor de brandveiligheid. Kijk eens op  https://checklistbrand.nl/ en voor thuis op https://www.brandweer.nl
Deze website is een gezamenlijk initiatief van MKB-Nederland en het Verbond van Verzekeraars, de belangenorganisatie van verzekeraars in Nederland. Zowel MKB-Nederland als verzekeraars vinden het belangrijk dat ondernemers zich bewust zijn van brandrisico’s en weten wat ze ertegen kunnen doen. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Speciaal voor deze website hebben beide organisaties de handen ineen geslagen om u als ondernemer zo goed mogelijk te informeren over brand(stichting).
RECENT POSTS
X
X