SBBT

Zonder camera’s geen certificering.

Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel, Ondernemers Coöperatie Tiel, Gemeente Tiel, Lijo Collectieve Beveiliging, Politie, AVRI, handhaving en brandweer werken nauw samen om de bedrijventerreinen Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel ‘veilig & aantrekkelijk” te houden. Door samen te werken kunnen onze bedrijventerreinen in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B).
Fysieke voorbeelden zijn: de beveiligingscamera’s op alle toegangswegen, de tweejaarlijkse veiligheidsschouw en het jaarlijkse veiligheidsontbijt.

JOUW MENING TELT MEE!

Een hoge respons op de enquête is een 1e harde certificeringseis voor hercertificering! Onvoldoende respons betekent dat het KVO-B keurmerk niet wordt toegekend.

Jouw mening over jouw bedrijventerrein is dan ook van zeer groot belang. We willen heel graag weten hoe je over je eigen omgeving denkt en waar op het gebied van veiligheid te verbeteren valt. Veiligheid draagt continu bij aan verbetering van ons ondernemersklimaat, denk daarbij aan het tegen gaan van cybercriminaliteit en ondermijning.

Wij vragen je tien minuten vrij te maken om deze enquête in te vullen. Als je de enquête invult kan dit een korting op je verzekeringspremie opleveren.

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers worden weergegeven.

Mocht je vragen hebben neem dan contact  op met  Marcel van den Berg, Parkmanager bedrijventerreinen Tiel,  bereikbaar via 0612561290 of info@parkmanagementtiel.nl

Marcel van den Berg
Parkmanager
Bedrijventerreinen Kellen, Latenstein, Westroijen
&
Bedrijvenpark Medel

Bestuur SBBT


Het bestuur van de SBBT  bestaat uit doortastende ondernemers. Een hechte club mensen, die zo’n viermaal per jaar vergadert. Naast voorzitter, penningmeester en secretaris bestaat ons bestuur uit een aantal bestuursleden algemene zaken, elk met een eigen aandachtsgebied. Neem contact op met Jan Pieter van Woerekom, voorzitter van SBBT, voor meer informatie

 

 

Voorzitter
Jan Pieter van Woerekom
Bestuurslid  OCT en Glasnet Tiel
Rozenhage Makelaardij
Directeur/eigenaar

Penningmeester
Wilco Harteman
~
Harteman Holding B.V.
Directeur/eigenaar

 Guido de Wildt
Bestuurder Coöperatie Medel
~
AVRI
Manager afvalstromen

 Olav Laurensse
Bestuurder Coöperatie Medel
~
Goodman
Business Development

SBBT


Een onveilige omgeving zorgt voor veel schade en overlast en kan ‘het ondernemen’ behoorlijk in de weg zitten. Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is MKB-Nederland in samenwerking met het ministerie van Justitie & Veiligheid in 2005 gestart met een Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen. In het KVO-B maken ondernemers samen met de gemeente Tiel, politie, brandweer, handhaving en private beveiliging afspraken om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer op het bedrijventerrein aan te pakken.

Onder het Keurmerk Veilig Ondernemen helpen procesbegeleiders de publiek-private samenwerking tussen gemeente Tiel, politie, brandweer, handhaving, private beveiliging en ondernemers op gang en ondersteunen zij partijen met het opstellen van een plan van aanpak om criminaliteit terug te dringen. Dit is een succesformule die sinds 2016 uitbreiding heeft gekregen met de thema’s cyber security, ondermijning en heling.

Dit gaat bijvoorbeeld om maatregelen als:

  • het organiseren van bijeenkomsten voor en door ondernemers over ‘schoon, heel en veilig’
  • beter georganiseerd toezicht door politie en beveiliging
  • het beter verlichten van panden, het plaatsen van camera’s en dergelijke
  • investeringen in de openbare ruimte (groenvoorziening, straatverlichting, enz.)
  • ondermijning, cybercriminaliteit en heling.

lees_verder

OCT werkt inmiddels alweer jaren samen met SBBT aan de beveiliging van de Tielse bedrijventerreinen, Kellen, Latenstein, Westroijen en Bedrijvenpark Medel. Daarnaast heeft de samenwerking al een aantal concrete verbeteringen opgeleverd: alle terreinen worden in de gaten gehouden door camera’s, die zijn voorzien van intelligente software. De aanleg van glasvezel zorgt ervoor dat de communicatieverbindingen met de beveiliging betrouwbaar en ongevoelig voor storingen zijn. Alles voor de optimale beveiliging van de bedrijventerreinen.

Lijo Collectieve Beveiliging  B.V. verzorgt de beveiliging (schil 1) en 24/7 camerabeheer voor alle toegangswegen naar de bedrijventerreinen, Kellen, Latenstein, Westroijen en Bedrijvenpark Medel. Je leest daar alles over in de brief die hier te downloaden is. In deze brief staat ook wat deze keuze betekent voor de beveiliging van het buitenterrein van een pand (schil 3) of het pand zelf (schil 4).

Meer informatie? Parkmanager Marcel van den Berg is telefonisch bereikbaar via 06 1256 1290 of info@parkmanagementtiel.nl.

lees_minder

 

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)


Wist je dat…..

  • elke ondernemer verplicht is tot het hebben van een plan voor  Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en Bedrijfshulpverlening (BHV).
  • er in de nabije omgeving altijd  wel een AED is te vinden. Klik op deze link en zie waar deze bij jou in de buurt aanwezig is.
  • er de komende tijd nog meer aandacht  nodig is voor de brandveiligheid. Kijk eens op  https://checklistbrand.nl/ en voor thuis op https://www.brandweer.nl
Deze website is een gezamenlijk initiatief van MKB-Nederland en het Verbond van Verzekeraars, de belangenorganisatie van verzekeraars in Nederland. Zowel MKB-Nederland als verzekeraars vinden het belangrijk dat ondernemers zich bewust zijn van brandrisico’s en weten wat ze ertegen kunnen doen. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Speciaal voor deze website hebben beide organisaties de handen ineen geslagen om u als ondernemer zo goed mogelijk te informeren over brand(stichting).
RECENT POSTS
X
X