Glasnet Tiel

Glasnet Tiel


In 2009 heeft OCT Glasnet Tiel opgestart en medio augustus 2012 is een open, eigen glasvezelnetwerk gerealiseerd op de bedrijventerreinen Medel, Kellen, Latenstein en Westroijen. Hoewel het netwerk geïnitieerd is door OCT, is het voor alle ondernemers op de bedrijventerreinen toegankelijk. Coöperatie Medel en OCT zijn beiden 50% aandeelhouder van Glasnet Tiel. 

lees_verder

Het eigendom, exploitatie en het beheer is ondergebracht Glasnet Tiel. Profiteer met ons moderne en ultrasnelle netwerk bijvoorbeeld van voordelig internet en bellen. Door de standaard hoge bandbreedte en ongekende datasnelheden maakt glasvezel bovendien veel meer nieuwe diensten mogelijk.

Wat kan ons glasvezelnetwerk?
Het is supersnel en levert zuivere bandbreedte. Hierdoor ontstaan er voor de aangesloten bedrijven vele nieuwe en innovatieve mogelijkheden. Een paar voorbeelden: telefonie via internet, video-conferencing, supersnel internet, server-hosting, digitale facturering, RFID- oplossingen en het delen van CAD-tekeningen. Het open karakter van het glasvezelnetwerk maakt het bovendien mogelijk allerlei diensten af te nemen bij verschillende dienstenleveranciers.

lees_minder

X
X