oktober, 2020

07okt07:0009:00Veiligheidsontbijt SBBT | Cybercriminelen sparen geen enkele ondernemingSamen criminaliteit bestrijden!

Meer

Details bijeenkomst

In verband met Corona maatregelen is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit event. Wij hebben inmiddels het aantal gasten bereikt dat we mogen ontvangen

Cybercriminelen sparen geen enkele onderneming. Dus ook kleine mkb ondernemers zijn niet veilig voor hackers. Uit onderzoek blijkt dat er bij veel mkb-ondernemers een veilig gevoel heerst als het gaat om het gebruik en de beveiliging van hun IT-omgeving. Onterecht, gezien de explosieve toename van het aantal hacks.

“Het idee dat het mkb niet interessant zou zijn voor cybercriminelen, is flink achterhaald. Elke organisatie met een database kan vandaag de dag een doelwit van hackers zijn.”

Tijdens het veiligheidsontbijt, dat op 7 oktober van 07.00 uur tot 09.00 uur wordt gehouden bij Restaurant de Betuwe, staan we hier uitgebreid bij stil. SBBT en OCT organiseren deze bijeenkomst voor alle ondernemers in Tiel. Wij zijn ervan overtuigd dat deze bijeenkomst ook voor jou bijzonder interessant is. We begroeten je graag.
Wil je samen komen met een collega ondernemer die nog geen lid is? Dat kan altijd, wij zijn er voor elke ondernemer in Tiel!
De koffie staat klaar!

Tijd

(Woensdag) 07:00 - 09:00

Lokatie

Restaurant de Betuwe

Hoog Kellenseweg 7 Tiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X