mei, 2022

12mei16:0021:00Samen werken aan arbeidsmarktuitdagingen20 Aanwezige gasten

Meer

Details bijeenkomst

De krapte op de arbeidsmarkt voelen we allemaal. Sommige ondernemers hebben vacatures altijd open staan, anderen kunnen daardoor minder groeien en soms moeten er zelfs keuzes gemaakt worden om dicht te gaan. In Rivierenland werken we al aan hele mooie oplossingen. Maar het is niet genoeg! Samen kunnen we méér en daar gaan we in deze bijeenkomst mee aan de slag!

OCT, Hub Rivierenland, KCB en VNO-NCW Midden nodigen je daarom uit om op 17 februari 2022 geïnspireerd te raken door interessante voorbeelden en aan het einde van de avond de deur uit te lopen met nieuwe inzichten. Dit uiteraard onder het genot van een drankje en een walking dinner.

We gaan aan de slag met meer en anders opleiden, zij-instroom en leven lang leren, duurzame inzetbaarheid en andere keuzes in de bedrijfsvoering. We geven een overzicht van de mooie initiatieven die op dit moment in Rivierenland al werken aan uitdagingen in de arbeidsmarkt. Samen kijken we welke doelgroepen we kunnen aanspreken en welke nieuwe oplossingen we kunnen oppakken. Met ondernemers en een aantal afgevaardigden van het onderwijs komen we in deze bijeenkomst samen om écht het verschil te gaan maken. Doe je mee? Meld je dan snel aan!

Voorlopig programma
16.00 Inloop
16.30 Welkom en toelichting programma
16.45 Op ‘t podium: Twee ondernemers delen leerervaringen over wat ze nu anders zouden aanpakken
17.15 Carrousel 1: Met voorbeelden uit de regio
18.00 Walking dinner
18.25 Carrousel 2: Met voorbeelden uit de regio
19.00 Walking dinner
19.30 Wrap up: Waar doe je aan mee, wat gaan we anders doen en wat gaan we samen doen!
20.00 Borrel

 

 

Meld je aan

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst! Iedere deelnemer moet zichzelf aanmelden.

Laat ons weten of je aanwezig kunt zijn.

Ja (20)

OpenNog plaatsen beschikbaar

Gastenlijst Aanwezig 20

Tjerry VerhoevenTeunis van VoorthuizenStan Vloet ROC RivorSandra Wormgoor TaaltutorSander Voerman Bibliotheek RivierenlandNetty Bonouvrié ROC Rivor / Expertisepunt LOBMary Scholtus Belastingsamenwerking RivierenlandMarcel van den Berg Parkmanagement TielManuela l Added Value PersoneelszakenLisanne van Haarlem Fruit Tech CampusJan HeeresGermi van der Borg Werkzaak RivierenlandFernand DrenthElly Schipper Schipper Management SupportEgon WalboomersEefke Postma Eefke PostmaCécile van den Boogaard Hub RivierenlandBianca Looyschelder-de Weerd ABN AMRO Bank NVAns Verhoef RabobankAlex van Hulst

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 21:00

Lokatie

Brasserie Poelzicht, Kromme Steeg 11 4013 NG Kapel-Avezaath

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X