Welkom 

 


Nieuws van SBBT over de beveiliging per 1-1-2019

Per 01-01-2019 zal Lijo Collectieve Beveiliging B.V. namens SBBT de terreinen Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel gaan beveiligen. De beveiliging richt zich op schil 1 en 2. In de brief die u hier kunt downloaden leest u alle informatie. Ook wat deze keuze betekent voor de beveiliging van uw buitenterrein (schil 3) en/of uw pand (schil 4).

Voor vragen kunt u zich wenden tot Marcel van den Berg, Parkmanager, bereikbaar via: info@parkmanagementtiel.nl  of 06 1256 1290    

 

 21 november | Bedrijfsbezoek Tech Date, de Geer 2 

Wat heeft Tech Data , een van de grootste distribiteurs van consumentenelektronica en high-end hardware, met circulaire economie? Wist je dat Tech Data met zijn 14.000 werknemers en vertegenwoordigingen in meer dan 40 landen in de wereld, een van de grootste distribiteurs van consumentenelektronica en high-end hardware is?
Tech Data bedient dagelijks een enorme diversiteit aan klanten, van IBM en HP tot bedrijven als MediaMarkt en Bol.com. Zo worden bijna alle Apple-producten die in Nederland worden geleverd, gedistribueerd door Tech Data en leveren we de hardware die wordt gebruikt in cloudcentra. Tech Data bestaat echter niet alleen uit distributiecentra, wij dragen ook zorg voor een circulaire economie en kunnen aanverwante services aanbieden. Zo kunnen wij zorgen voor het verantwoord recyclen van hardware, of we helpen bedrijven om zo lang mogelijk met hun hardware door te kunnen werken. Tech Data heeft daarvoor een wereldwijd bedrijfsonderdeel genaamd Lifecycle Management Services, waar de vestiging in Tiel onderdeel van is.

Onze vestiging in Tiel is gespecialiseerd in de volgende activiteiten:

• Reparatieservice
• Recycleservice
• Onsite datavernietiging
• Integratie- en configuratieservices
• Customer fieldservices
• Demo poolmanagement
• Lifecycle services

Op de bijeenkomst van 21 november a.s. kunnen niet alle bovengenoemde activiteiten worden gepresenteerd, aangezien een aantal activiteiten buiten de deur plaatsvindt. Maar als je nieuwsgierig bent naar hoe een moederboard uit een server gerepareerd wordt of hoe terugkomende hardware een nieuw leven krijgt, is dit een unieke kans om eens een kijkje te nemen in de wereld van Tech Data.

Programma woensdag 21 november 2018
16.00 uur Inloop
16.30 uur Welkom door Kenny van Oort, Voorzitter OCT
16.40 uur Presentatie Gert Pauws, Operations Directeur van Tech Data
17.00 uur Rondleiding
17.45 uur Borrelen met muziek
19.00 uur Einde met aansluitend een OCT-dinnerplate bij Plein 51. De kosten, inclusief twee drankjes,  bedragen slechts € 25,-- per persoon

Tech Data is gevestigd aan De Geer 2 op Bedrijvenpark Medel.  Je kunt parkeren aan de Lingewei (zijkant van Tech Data)

AANMELDEN


 24 oktober | Ondermijningsontbijt voor alle Tielse ondernemers!

Wat is ondermijnende criminaliteit nou precies?
Ondermijnende criminaliteit zorgt voor vermenging tussen de onderwereld en de bovenwereld. Denk aan hennepkwekerijen in woonwijken, afpersing in de horeca door criminele motorclubs en uitbuiting van buitenlandse werknemers. Criminelen willen zo veel mogelijk geld en macht vergaren, ze frauderen en het witwassen gebeurt op immense schaal. Criminelen zijn afhankelijk van allerlei legale voorzieningen en sectoren in de bovenwereld. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de noodzakelijke legale logistieke voorzieningen, infrastructuren, technische expertise en de overheid als vergunningverlener. Zaken die kunnen duiden op activiteiten en investeringen van criminelen zijn te herkennen. Bijvoorbeeld de winkelstrip waar de recessie behoorlijk heeft huisgehouden waardoor verschillende ondernemers hun deuren moesten sluiten en waar nu allerlei duistere ondernemingen voor teruggekomen zijn, dat zijn voorbeelden van ondermijnende criminaliteit.

 

Bewust of onbewust in de onderwereld
Ondernemers kunnen de onderwereld bewust en onbewust faciliteren. De Eindhovense multinational Philips raakte bijvoorbeeld verstrikt in het web van de onderwereld. Het bedrijf leverde grote hoeveelheden lampen voor de wietteelt. Medewerkers van het bedrijf werden lastiggevallen en Philips sloot in reactie hierop een overeenkomst voor het leveren van een partij lampen. Daar stond tegenover dat de afnemer Philips en haar medewerkers op geen enkele de manier meer zou benaderen. "In tegenstelling tot de gemaakte afspraken worden wij al maanden, vaak dagelijks, door de afnemer via mail, bij onze gebouwen en zelfs op het huisadres van Philips-mensen lastiggevallen, geïntimideerd en bedreigd met als doel het opnieuw leveren van lampen", aldus de persverklaring van Philips. Ook kleine ondernemers zijn het doelwit van criminelen. Van leasebedrijven tot makelaars en van stratenmakers tot administratiekantoren. Een voorbeeld: verhuurmakelaars die hun huurders onvoldoende screenen kunnen hun panden onbewust verhuren aan mensen die de ruimten misbruiken voor illegale prostitutie, uitbuiting of wietplantages. Criminelen weten welke makelaars minder zorgvuldig zijn en maken hier misbruik van. De onderwereld heeft een ondernemer snel in zijn greep. Weet dat je maar één keer ‘nee’ kunt zeggen. Voorkom dat je de onderwereld in getrokken wordt, na een eerste kleine misstap ben je al chantabel.
 
Gezond wantrouwen
Gebruik je gezond verstand en wees alert, volg je onderbuikgevoel. Lijkt iets te mooi om waar te zijn, dan is dit waarschijnlijk ook zo.
* bron: www.goeie-zaken.online
 
Het ondermijningsontbijt wordt door SBBT georganiseerd op 24 oktober 2018 en vindt plaats bij Restaurant de Betuwe, Hoog Kellenseweg 7 te Tiel
 
07.00 uur   Inloop
07.15 uur   Ontvangst met ‘zuivere koffie’ op ‘het Wietplein’, toelichting door Alliander
07.30 uur   Aanvang ontbijt en introductie programma door Jan Pieter van Woerekom, Voorzitter SBBT
07.40 uur   Wethouder Ben Brink geeft zijn visie op ‘Ondermijning’
07.50 uur   Herman Suijdendorp, directeur SCW geeft een aantal praktijkvoorbeelden van ondermijning
08.10 uur   Discussie met ondernemers, gemeente, Alliander en politie onder leiding van Noor Smits, gemeente Tiel
08.50 uur   Napraten
09.15 uur   Einde bijeenkomst
 
 

Bedrijfsbezoek aan Lips+ 20 september

 
Donderdag 20 september bracht OCT een bedrijfsbezoek aan Lips+ op industriepark Latenstein in Tiel. Wat een indrukken heb we samen met 50 andere gasten opgedaan bij Lips+ te Tiel. Komt heel wat bij kijken om duizenden stuks wasgoed per dag te verwerken. Enorm onder de indruk ook van de medewerkers die de rondleiding verzorgden.
Wat een enthousiasme. Geweldige dag!
 
De bijna 300 medewerkers van Lips+ zorgen dat patiënten en cliënten van ziekenhuizen en verpleeghuizen in een schoon bed kunnen slapen. Ook verzorgenden, doctoren en verpleging krijgen hun schone dienstkleding van het bedrijf. Naast medische klanten is Albert Heijn een belangrijke afnemer. 
 
 

 28 juni | Algemene Ledenvergadering OCT

Op 28 juni werd de ALV gehouden bij Brasserie Nu te Kerk Avezaath. De aanwezige leden werden geinformeerd over de stand van zaken, de jaarcijfers, de begroting en er werd een blik gericht op de toekomst. Het verslag van de ledenvergadering wordt zodra gereed toegestuurd aan de leden. Kon je niet aanwezig zijn maar wil je wel weten waar het bestuur zich het afgelopen jaar voor onze leden mee bezig heeft gehouden? Neem dan contact op met Elly Schipper, zij zal u de presentatie toesturen. 

 


  13 juni | Niacet | Op bezoek bij zoutproducent Niacet aan de Papesteeg 

Woensdag 13 juni organiseerde OCT een bedrijfsbezoek aan Niacet. Wat een geweldige kans om rond te kijken binnen de poorten van dit toonaangevende bedrijf, dat al sinds 1908 gevestigd is aan de Papesteeg 91.


Je staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar er gaat geen dag voorbij zonder dat je het zout van Niacet gebruikt. In je boterham, op je chips of in de medicijnen die je inneemt. In de Papesteeg zie je de vrachtwagens met hun volle zoutcontainers elke dag af en aan rijden. Begonnen als glasfabriek maakte het bedrijf ooit mandflessen om chemicaliën in te vervoeren. Later werd er onder meer zeep gefabriceerd. Vlak na de Tweede Wereldoorlog start het bedrijf met de succesvolle productie van chemisch zout. Inmiddels is Niacet een echte specialist. Het bedrijf exporteert zout naar 100 landen over de hele wereld, vooral voor de farmaceutische, levensmiddelen- en diervoederindustrie. De helft van de ruim 100 enthousiaste medewerkers komt uit Tiel.

Tijdens het bezoek op 13 juni vertelde Managing Director, Pieter Paul Lamers nog veel meer over dit mooie Tielse bedrijf. In groepjes konden we een kijkje nemen in de fabriek tijdens de rondleiding. Onder het genot van een hapje en drankjewas er vervolgens alle tijd om na te praten, dit onder het genot van een hapje en drankje dat aangeboden werd door Niacet.

Vervolgens vertrokken we met een select gezelschap naar naar restaurant Olijf om te genieten van een OCT-dinnerplate.

 


 19 april | Asfalt Centrale Rivierenland | Meer capaciteit met minder uitstoot

Wie als ondernemer vaak de weg op moet, wil maar een ding: goed begaanbare wegen. Of dat nu is door meer asfalt of door een goed verzorgd wegdek. En dat is precies waar Asfalt Centrale Rivierenland afgelopen jaar haar productiecapaciteit op heeft aangepast met een gloednieuw kantoor, nieuwe weegbruggen

Groen asfalt?
Meer asfalt, dat klinkt misschien milieubelastend, maar wist je dat asfalt in beginsel gemaakt wordt met grondstoffen van natuurlijke herkomst? En dat men in de oudheid al asfalt gebruikte? Daar komt nog eens bij dat Asfalt Centrale Rivierenland de centrale zo heeft ingericht dat deze maar liefst 25% energie zal besparen ten opzichte van conventionele centrales. Zij produceren meer, maar langs nieuwe wegen! Met de aankoop van 9.000m2 aangrenzend terrein verwacht Asfalt Centrale Rivierenland voldoende opslagcapaciteit te hebben voor grondstoffen, zodat er tijdens de weekenden geen aanvoer nodig is. En dankzij een gloednieuw filtersysteem zal ook de uitstoot aanzienlijk lager zijn.

Geen loze kreet.
Voor de Ondernemers Coöperatie Tiel is duurzaam ondernemerschap een belangrijk speerpunt. En om aan te tonen dat dit voor onze leden geen loze kreet is, willen wij je graag kennis laten maken met wat wel de groenste asfaltcentrale van Nederland wordt genoemd. Gewoon hier in ons eigen Tiel.  

Programma donderdag 19 april 2018

16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkom door Kenny van Oort, voorzitter OCT
16.45 uur Presentatie door Karel Leeuwenhaag van Asfalt Centrale Rivierenland
17.00 uur Rondleiding en bezoek aan de molen
17.45 uur Netwerkborrel
18.45 uur Vertrek naar restaurant Aand8, Beursplein te Tiel, voor napraten en netwerken onder het genot van een OCT-dinnerplate

Asfalt Centrale Rivierenland is gevestigd aan de Zuiderhavenweg 26 in Tiel

 


 

 Fantastische opkomst op 15 februari bijeenkomst OCT en  RSG Lingecollege

Donderdag 15 februari waren wij te gast bij RSG Lingecollege waar we gastvrij werden ontvangen door de leerlingen. Na de rondleiding door de verschillende leslokalen werd samen nagedacht over de mogelijkheden om de Tielse ondernemers en RSG Lingecollege nauwer samen te laten werken. Ideeën werden eerst in groepsverband uitgewerkt en later plenair besproken. RSG Lingecollege gaat met deze uitwerking aan het werk en zal op een later moment toelichten wat er met de inbreng van de ondernemers is of wordt gedaan. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellig diner dat geheel verzorgd werd door de leerlingen van RSG Lingecollege.

Samen - werken aan de Tielse Arbeidsmarkt

Download hier het fotoboek


  20 november| Zinder | 16.00 uur

Bezoek het sprankelende Zinder! Op 26 oktober feestelijk geopend door prinses Beatrix, op 20 november de locatie voor onze OCT bijeenkomst. Zinder is niet alleen een fantastisch gebouw (je krijgt het helemaal te zien!), maar huisvest ook een moderne bibliotheek en een prachtige centrum voor de kunsten. Kwam jij als kind bij de bieb, maar nu al jaren niet meer? Ervaar dan hoe de bibliotheek is veranderd: van stoffig magazijn vol boeken waar je vooral stil moest zijn, is de bibliotheek een levendige verblijfsplaats geworden waar je van alles kunt leren: bijvoorbeeld over digitale vaardigheden, programmeren en robotica. In het schitterende centrum voor de kunsten (Zinder Educatie) kan elke Tielenaar zijn talenten verder ontplooien. Gaby Lafeber (directeur Bibliotheek Rivierenland) en Hans van Gemert (directeur a.i. Zinder educatie) vertellen hun verhalen en leiden je rond. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor een gezellige netwerkborrel.PROGRAMMA
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkomstwoord door Kenny van Oort, Voorzitter OCT
16.35 uur Interactieve presentatie door Gaby Lafeber en Hans van Gemert
17.45 uur Netwerkborrel en (na)praten met een hapje en drankje
18.45 uur Sluiting

19.00 uur Restaurant Bij Casper | OCT-dinerplate inclusief twee drankjes en kopje koffie ter afsluiting voor € 25,-- p.p.
 

 

 

24 oktober | Logistieke ondernemersbijeenkomst | 16.45

Op 24 oktober van 16.45 tot 19.15 uur organiseren Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL en Regio Rivierenland een bijeenkomst voor maar vooral mét logistieke ondernemers in de regio Rivierenland. Deze bijeenkomst brengen wij graag nog even bij jou onder de aandacht. De locatie voor deze bijeenkomst is Hotel Van der Valk, Laan van Westroijen 10 teTiel.

Het doel van de bijeenkomst is het verder versterken van de logistieke sector door het helpen van logistieke ondernemers in de regio. De regio Rivierenland staat met de vierde plaats al goed op de logistieke kaart van Nederland, maar gezamenlijk wordt gekeken hoe deze prestatie nog verder kan worden uitgebouwd. Met name op het gebied van personeel onstaan steeds meer uitdagingen in de regio. Daarom worden nieuwe projectideeën opgehaald en getoetst die de logistieke sector vooruit helpen en die steunen op de input van en aansturing door logistieke ondernemers.

Lees hier het programma.

 

  

 

Inspiratiebijeenkomst met College B&W en bestuurders OCT en Medel | 10 oktober 2017

.

 


Cybercrime-ontbijt op 10 oktober groot succes!

Iedereen loopt het risico slachtoffer te worden van internetcriminaliteit. Het wordt dan ook steeds belangrijker je bewust te zijn van de risico’s en hoe de digitale weerbaarheid vergroot kan worden. Tijdens het Cybercrime-ontbijt op 10 oktober ging Jan-Willem Eshuis in op de verschillende aspecten van cybercriminaliteit. Jan-Willem is eigenaar van het Tielse bedrijf Safe Site Service, dat is gespecialiseerd in het maken van securityscans voor bedrijven om hun online omgeving beter te beveiligen.

Wat is cybercrime? Hoeveel weten we er eigenlijk van? Wat is de impact van cybercrime? Wat kun je ertegen doen?  Tijdens een interactieve presentatiekwamen deze gespreksonderwerpen voor het voetlicht. Tijdens en na de presentatie was er voldoende ruimte voor vragen.

 

 

 De Vrije Denkers op 18 september in Skybar SIXX Van der Valk te Tiel

Arthur Kruisman en Patrick Donath, die samen de Vrije Denkers vormen, hielden een vlammend betoog over de noodzaak van actie in een turbulente tijd waarin verandering steeds sneller lijkt te gaan. En daar waar verandering sneller gaat dan ons veranderend vermogen toestaat zijn nieuwe strategieën nodig.

   
De meerwaarde van OCT
Deze middag is uitermate geschikt om op informele wijze kennis te maken met de leden van OCT en wat OCT op het gebied van beveiliging, glasvezel, zonnepanelen op bedrijfsdaken en verder regelt voor de Tielse ondernemers.In navolging op het succes van 15.000 zonnepanelen op 18 bedrijfsdaken in Tiel start OCT een volgende ronde ‘Zon op Bedrijfsdaken’

Wilt u ook besparen op uw energierekening en profiteren van een duurzaam bedrijfspand zonder te moeten investeren of kosten te maken? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 6 september!

OCT start het collectief ‘Zon op Bedrijfsdaken’. Met de Subsidie Duurzame Energieopwekking (SDE+) van de RVO kunt u profiteren van uw eigen groene stroom. Uw bedrijf en daarmee ook de gemeente TIEL wordt daarmee een stuk duurzamer. In nauwe samenwerking met energie adviesbureau ECONNETIC wordt u volledig ontzorgd, hoeft u niet te investeren en maakt u geen kosten voor uw eigen installatie. Door deze collectieve aanpak ontstaat er schaalvoordeel, financierbaarheid en de beste productgaranties. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat u als ondernemer zonnepanelen op het dak krijgt en gaat besparen op uw energierekening. U mag mee-investeren tegen een aantrekkelijk rendement, maar bent hiertoe niet verplicht. 

Was u 6 september verhinderd de informatiebijeenkomst bij te wonen maar wilt u wel meer weten, stuur dan een mail naar info@zonopbedrijfsdaken.nl U krijgt een gratis bezoek van een adviseur van ECONNETIC om uw mogelijkheden te bespreken.  De rest: dáár gaat het om bij recyclingexpert ARN

En niet zomaar de rest, maar als het even kan ook nog het allerlaatste restje. Van een auto welteverstaan. ARN zet namelijk samen met partners alle mogelijke manieren in om zoveel mogelijk materiaal van een afgedankte auto te herbestemmen. En dat lukt ze nog ook. Tot wel 95% van het gewicht van de auto wordt geschikt gemaakt voor zinvol hergebruik. Dat past helemaal in het beeld van de moderne ondernemer, die er alles aan doet om verstandig  om te gaan met afval en reststromen. We kunnen natuurlijk niet allemaal zo van start gaan als ARN, maar alle kleine beetjes helpen. En dat weten ze bij ARN. Daarom helpen zij ondernemers uit de autodemontagebranche met hun afvalverwerking. Daar kunnen wij nog wat van opsteken.

 

Van ALV naar de shredder. Na een fantastische indrukwekkende rondleiding in de PST (Post Shredder Technologie) -fabriek, is tijdens de ALV op 15 juni 2017 het afgelopen jaar doorgenomen komen. Wij hopen u een goed kijkje in het reilen en zeilen van OCT én circulair ondernemen te hebben geven.

    


 Bezoek aan de Archeologische graafplaats geslaagd!
Coöperatie Medel heeft  samen met Industrieschap Medel met de leden een bezoek gebracht aan de archeologische graafplaats. Nanne Zwiep, directeur van Industrieschap Medel, vertelde het laatste nieuws over de uitbreiding op Medel. En dat er 6000 jaar geleden ook veel logistieke ondernemers actief waren op Medel. Op deze van oudsher (internationale) handelslocatie zijn veel bijzondere archeologische schatten gevonden die ons vertellen over de ondernemende bewoners van Medel. Ilse Schuuring gemeentelijk archeoloog gaf toelichting op de unieke vondsten die hier zijn gedaan en waar in de nationale media veel aandacht aan is besteed.


 

De Rest: daarKijkje achter de schermen bij Ziekenhuis Rivierenland op 12 april 2017 vol geboekt!
Ziekenhuis Rivierenland is een streekziekenhuis met 373 bedden op de hoofdlocatie in Tiel en is een van de grootste werkgevers van Tiel. Dagelijks wordt in ziekenhuis Rivierenland gewerkt aan het beter maken van mensen. Op 12 april a.s. hebben wij de bijzondere gelegenheid gehad een plek te bezoeken waar u normaal gesproken alleen komt als u zelf hulp nodig heeft: de OK.

We hebben een kijkje achter de schermen van dit moderne ziekenhuis mogen nemen. Medewerkers van verschillende afdelingen en die van de OK hebben ons uitleg gegeven en ons laten zien wat de dagelijkse werkzaamheden op hun afdelingen zijn.
 
 

 

Wat hebben het ziekenhuis en de bibliotheek met elkaar gemeen?

Deze middag heeft Bibliotheekdirecteur Gaby Lafeber ook verteld  over De Grote DigiTaalStrijd. Door het terugdringen van laaggeletterdheid en het bevorderen van noodzakelijke digitale vaardigheden wordt gewerkt aan het beter maken van mensen, waardoor zij beter bewegen in de maatschappij.    Iedereen wordt uitgenodigd mee te doen aan de digitaal wedstrijd op 4 september. Dat kan ook in teamverband!  

De Grote DigiTaalStrijd is een battle voor het goede doel! Lees hier meer...!

 Tielse ondernemers op 20 februari 2017 geinspireerd door het succesverhaal van Defenture.

Op 20 februari hebben Gerard Rond (founder) en Henk van der Scheer (CEO) circa 100 Tielse ondernemers gastvrij ontvangen op hun locatie op Bedrijvenpark Medel. Iedereen genoot van de inspirende verhalen van de twee gastheren. Een bezoek aan de werkplaats, waar uitleg werd gegegeven over de bouw van de VECTOR, maakte deze bijeenkomst bijzonder. Zie hieronder een impressie van deze geslaagde bijeenkomst.

Mooi is dat op dezelfde dag Defenture in De Volkskrant een hele pagina aandacht krijgt. Een mooi voorbeeld van innovatie en ondernemerschap in Tiel.

Meer weten over dit fantastische bedrijf, kijk op www.defenture.nl

 


 Bedrijfsbezoek Kranendonk Production Systems geweldig goed bezocht!


Op maandag 28 november hebben we een bedrijfsbezoek gebracht bij Kranendonk Production Systems die verhuisd is van Kellen naar  een gloednieuw gebouw op Biezenwei 14 op Bedrijvenpark Medel. Kranendonk is een bedrijf dat internationaal werkt in de top van de automatisering. De klanten van Kranendonk bouwen wolkenkrabbers, stadions en vliegdekschepen. De high-tech machines met industriële robots van Kranendonk worden daarbij gebruikt voor het lassen en snijden van staal, wereldwijd. Kranendonk bevindt zich op het top niveau van de robottechniek en zijn continu bezig nieuwe robottoepassingen te ontwerpen.

 


 Afscheid Kees Kruitwagen 17 november 2016
 
OCT en SBBT en vele genodigden hebben op 17 november geproost op de nieuwe toekomst van Kees Kruitwagen. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als coördinator heeft Kees besloten zich uitsluitend te gaan richten op zijn wijngaard. Aangezien Kees de laatste keer betrokken was bij de hercertificering van KVO-B is aan hem het certificaat uitgereikt.
 
 

  Grote opkomst bij bijeenkomst Ondernemersklimaat met lef op 10 oktober 2016.

Meebewegen met veranderingen, innoveren, overleven in moeilijke tijden en kansen grijpen. Dat doet u als Tielse ondernemer natuurlijk ook. Velen hebben zich tijdens de bijeenkomst op 10 oktober bij Itho Daalderop laten inspireren. Een bedrijf dat als sinds 1880 het lef heeft om te veranderen en bewegen en er daardoor telkens weer in slaagt om haar voortbestaan te continueren. Daalderop koos er in 2011 voor om samen te werken met Itho als Itho Daalderop. Alweer een besluit dat succesvol is gebleken. Inmiddels telt het bedrijf 180 werknemers in Tiel en 350 in de Benelux.
 

 

 

Ervaringen uitwisselen
OCT gelooft in de kracht van samenwerking en het uitwisselen van ervaringen en ideeën door lokale ondernemers in en rond Tiel. Wanneer we openstaan voor de succesverhalen, maar ook de waarschuwingen voor valkuilen van ondernemers net als wijzelf, dan kunnen we daar ons voordeel mee doen. En daar bent u als lid uiteraard ook van overtuigd. Samenwerken en brainstormen is immers de kracht van onze ondernemerscoöperatie. Dat bleek ook 10 oktober weer. Fijn dat u er was!

 

 16 juni algemene ledenvergadering bij 3 Zussen en TR3S in Bellevue
Tijdens de algemene ledenvergadering die op 16 juni jl plaatshad is afscheid genomen van John van Breugel die na 10 jaar het stokje heeft overgedragen aan Kenny van Oort. Het bestuur heeft zijn dank uitgesproken voor het vele werk dat John voor OCT heeft verricht en zal nog op gepaste wijze afscheid van hem nemen. Inmiddels heeft Kenny zijn taken per 12 september 2016 overgenomen. 
 
 
Tijdens de vergadering is Manuela l'Herminez benoemd tot bestuurslid van het OCT. Zij zal bezighouden met de portefeuilles onderwijs & arbeidsparticipatie, ledenbijeenkomsten en netwerkinitiatieven.
 
 
 Event 'ondernemen zonder reptielenbrein'  op donderdag 26 mei zeer succesvol!

Vechten, vluchten óf bevriezen: dát is wat het reptielenbrein ondernemers laat doen. En eigenlijk het liefst helemaal niets. Gemak is wat het zoekt. Lekker veilig in de comfortzone blijven zitten. En wij onszelf maar afvragen waarom we onze doelen niet bereiken en waarom we falen in wat we het allerliefste willen. De rechte lijn naar succes is simpel volgens Straight Line Coach Johan van der Put. Dat reptielenbrein uitschakelen en gewoon de dingen doen die gedaan moeten worden. In ons persoonlijke én zakelijke leven. 

De aanwezige ondernemers waren uitermate verrast over de bijeenkomst en hetgeen het reptielebrein veroorzaakt. Zij gingen huiswaarts met een duidelijke boodschap waar zij in de praktijk direct mee aan de slag kunnen.

Slideshow
     

 

 OCT Actueel is weer uit!
OCT Actueel is weer uit en verspreid onder onze leden. Heeft u de nieuwsbrief gemist. De digitale versie kunt u hier downloaden of vraag een exemplaar aan bij het secretariaat.

 

 Iets te melden of wilt u meer informatie? Kies een van de buttons die u hieronder ziet staan.